Βοήθεια

Βοήθεια

χρήσης πλατφόρμας

Ξέχασα το password, πώς θα το επαναφέρω;

Στη σελίδα σύνδεσης κάνε κλικ στο σύνδεσμο "Ξεχάσατε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης;". Συμπλήρωσε το πεδίο "Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" και κάνε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση". Στη συνέχεια, ακολούθησε τις οδηγίες που θα σου έρθουν με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει ώστε να αλλάξεις το password.

Κάνω reset το password αλλά δεν μου έρχεται email

Υπάρχει πιθανότητα το email να έχει έρθει στα junk/spam folders του εκάστοτε client. Αν δεν ισχύει αυτό μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο email (από άλλον provider - gmail, hotmail) και αν και πάλι υπάρχει πρόβλημα μπορείς να επικοινωνήσεις στο support@wideservices.gr

Διαδικασία σύνδεσης για νέο Account

Συνδεόμαστε στη πλατφόρμα ( https://kodeproject.gr ).

Στη συνέχεια βάζουμε στο πάνω δεξιά μέρος τα στοιχεία που μας έχουν δοθεί:
Στη συνέχεια θα μας ζητηθεί να δηλώσουμε τα πραγματικά μας στοιχεία. Οπότε συμπληρώνουμε υποχρεωτικά όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης, Νομό, περιοχή.


Στη συνέχεια θα ενημερωθούμε ότι μας έχει σταλεί ένα confirmation email. Αν δεν το λάβουμε κοιτάμε και στον φάκελο ενοχλητικής αλληλογραφίας.
Πατώντας συνέχεια θα μας ζητηθεί να αλλάξουμε τον κωδικό μας:
Πατώντας αποθήκευση και αν έχουμε ακολουθήσει τις οδηγίες για το τι πρέπει να περιέχει ο κωδικός είμαστε έτοιμοι.


Το τελευταίο βήμα είναι να επιβεβαιώσουμε την αλλαγή email από το link που μας έχει σταλεί στο email μας.


Δεν μπορώ να δω συγκεκριμένα ή όλα τα video

Συνήθως αν ένα video δεν μπορεί να κάνει stream σημαίνει ότι είναι σε τεχνολογία flash (η οποία δεν υποστηρίζεται από κινητά και tablet). Αν προσπαθείς από pc μπορείς να δοκιμάσεις με άλλον browser ή να σιγουρευτείς ότι έχεις περασμένο το flash player (https://get.adobe.com/flashplayer/)

Δεν μπορώ να συνδεθώ στην πλατφόρμα

Έλεγξε ότι το caps lock είναι απενεργοποιημένο και ότι χρησιμοποιείς σωστά κεφαλαία και μικρά στα αγγλικά, όταν πληκτρολογείς τον κωδικό..

Πώς αλλάζω τα στοιχεία του προφίλ μου;

Μετά τη σύνδεση στην πλατφόρμα, κάνε κλικ στο σύνδεσμο με το όνομά σου, που βρίσκεται στην πάνω και δεξιά γωνία της σελίδας. Στη συνέχεια κάνε κλικ στο σύνδεσμο "Επεξεργασία του προφίλ". Στη σελίδα που εμφανίζεται κάνε τις αλλαγές που θέλεις και κάνε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία του προφίλ" ώστε να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Πώς βλέπω τα μαθήματα;

Από το κεντρικό μενού στο πάνω μέρος της σελίδας κάνε κλικ στο σύνδεσμο "ΜΑΘΗΜΑΤΑ". Στη σελίδα που εμφανίζεται βλέπεις τα διαθέσιμα μαθήματα. Κάνε κλικ στο κουμπί "Δες το μάθημα" για να εισέλθεις στο μάθημα.

Τι κάνω μόλις μπω στο μάθημα;

Στο πάνω μέρος του μαθήματος υπάρχουν 4 "κουτάκια". Στο πρώτο "κουτάκι" μπορείς να δεις πληροφορίες σχετικά με το περίγραμμα του μαθήματος, στο δεύτερο να διαβάσεις μία περιγραφή του μαθήματος, στο τρίτο να δεις πληροφορίες σχετικά με τους εισηγητές και στο τελευταίο "κουτάκι" μπορείς να δείς τις διαθέσιμες πηγές.

Πιο κάτω υπάρχουν τα κεφάλαια του μαθήματος. Κάνε κλικ στο κεφάλαιο που θέλεις για να παρακολουθήσεις το μάθημα που περιέχει.

Τι είναι η Φόρμα αξιολόγησης γνώσεων;

Η Φόρμα αξιολόγησης γνώσεων είναι μία σειρά από ερωτήσεις, που πρέπει να απαντήσεις, σχετικά με τη γνώση που αποκόμισες από το μάθημα. Η φόρμα αξιολόγησης γνώσεων είναι διαθέσιμη σε κάθε κεφάλαιο.

Πώς αποσυνδέομαι από την πλατφόρμα;

Καθώς περνάς το ποντίκι σου πάνω από το όνομα σου που βρίσκεται στο πάνω και δεξί μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού. Εκεί υπάρχει ο σύνδεσμος "Logout". Κάνε κλικ στο σύνδεσμο και στην οθόνη που ανοίγει κάνε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια".

Εναλλακτικά μπορείς να κάνε κλικ στο σύνδεσμο "Έξοδος" που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας (footer).

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016, 9:55 πμ